« Bike Port

Jag ska vara helt ärlig! Jag gillar att tvätta hojen och bilen ungefär hundra gånger mer än jag gillar att städa hemma. Snackar vi sen om flyttstädning så kan jag byta ut det mot minst 1000 tvättar av motorcykeln. 

Men, alla måste vi städa och även om det kanske inte är jättekul så är det ju roligt när det är rent hemma eller hur? Och vid en flytt är det ju dessutom ett krav att lämna en snygg bostad efter sig. Tänkte tipsa lite om hur jag gör för att göra städningen lite enklare.

Ha en städdag

Utse en dag i veckan till städdag hemma. Torsdagar gillar jag för då är det rent och snyggt till helgen och man behöver inte lägga värdefull "helgtid" på städningen. Det funkar när man pratar om den vanliga städningen. När det gäller städ vid flytt så måste man ju ta allt på en gång. Men har du följt ditt schema så är det faktiskt redan rätt rent och flyttstädning behöver inte bli så tung. 

Städa tillsammans

Det finns inget tråkigare än att städa ensam om man är i en relation eller bor med sin familj. Blir det så kan man lika gärna kontakta flyttstädningarmalmö.se som kommer och städar åt dig vid en flytt. 

Om man gör det tillsammans blir det istället rätt kul. Dessutom kan man göra det lite av en tävling - speciellt om man har barn som bor hemma och som är lite större. "Den som putsar fönstret långsammast får baka fredagspizzan!" eller något annat pris/straff! 

5 Sep 2022