« Bike Port

Oavsett om man kör mycket hoj, eller mycket bil, så krävs det ju att man tankar. Det är då inte fel att ha ett så kallat bensinkort för detta. Det är ofta även en kredit kopplad till kortet, samt att det också har en hel del förmåner. Du kan jämföra olika bensinkort via crediwizz.se om du vill. 

Det som de flesta vill åt, det är drivmedelsrabatten som brukar finnas att få med ett bensinkort. Det handlar då om att man får rabatt när man tankar på den bensinkedja som kortet är kopplat till. 

Det gäller att veta var du tankar mest, för att kunna välja rätt bensinkort. Har du bara en enda bensinstation där du bor, så är valet oftast lätt. Har du flera olika, så jämför då de olika rabatterna och förmånerna. 

Hitta bästa bensinkortet

För att du ska hitta ett bra bensinkort för dig, så är det ju som sagt bra att jämföra de som finns. Oftast är det bensinkedjorna själva som står bakom korten. Kolla på vad de erbjuder i rabatt då du tankar hos dem och om de tar ut årsavgifter eller inte. Jämför även räntan på det du tankar för i kredit, så att du vet vad det kostar dig. En del av korten har även smarta försäkringar, som tanka fel försäkring. Den kan vara bra att ha!

Kolla också om det finns bonussystem eller bonuspoäng att tjäna in då du tankar och vad eller var du kan använda dessa. 

15 Apr 2022