« Bike Port

Nyligen fattade jag ett av de större besluten i mitt liv – att sälja mitt hus och flytta till en lägenhet i Täby. Det har varit ett stort steg, fyllt av blandade känslor, men också en spännande början på ett nytt kapitel. I den här resan spelade Länsfast i Täby en ovärderlig roll, vilket jag vill berätta mer om.

Supersmidig process från försäljning till köp och flytt

Själva processen från tanken på att sälja huset till att faktiskt flytta in i lägenheten var mycket smidigare än jag hade föreställt mig. En stor del av detta kan tillskrivas det professionella stöd jag fick från Länsfast i Täby. Deras kunskap om den lokala marknaden, engagemang och effektivitet gjorde hela processen både enkel och trygg. De lyckades matcha mitt hus med rätt köpare på kort tid, och fann även den perfekta lägenheten för mig – allt detta med ett personligt och anpassat tillvägagångssätt.

Ny livsstil

Flytten till lägenhet har öppnat upp för en ny livsstil. Att gå från hus till lägenhet innebär förändringar, men även nya möjligheter. Täby är en idealisk plats för mig med närhet till natur, utmärkta kommunikationer och inte minst ett fantastiskt grannskap.

Ett särskilt plus i kanten för mig som motorcykelentusiast är det stora garage som hör till lägenhetskomplexet. Att ha ett säkert och rymligt utrymme där jag kan förvara och ta hand om min motorcykel är guld värt. Det ger mig möjligheten att enkelt fortsätta med mitt intresse, även i lägenhetslivet.

Att reflektera över denna förändring känns både spännande och lite overkligt. Tack vare Länsfast i Täby kunde detta steg i mitt liv bli verklighet på ett sätt som kändes både tryggt och positivt. 

19 Mar 2024